România pe harta Internetului.

Am discuții cu diverși oameni despre avantajul României în lumea digitală. Fac afirmația că România e în top 5 țări cu viteză de download. Sunt contrazis cum că de fapt e pe locul 7 pentru că… și urmează niște detalii tehnice și virgule după 0 atât de plictisitoare încât nu am să le reproduc.

Hai să clarificăm ceva: când viteza de download este mai mare decât capacitatea discului tău de a scrie, este irelevant dacă alții au cu 1% mai mult.

România este pe harta internetului ce este Germania pe harta autostrăzilor. Avem mai mult decât putem duce la un preț derizoriu. Și ca om de IT și cu business în on-line, sunt mai mult decât fericit pe tema asta.

Ca și comparație, Edi – colegul meu, a fost in Belgia. Eu nu am ajuns acolo încă. În Belgia poți cumpăra cartele prepaid de dial-up. Este că, în funcție de vârstă, fie nu știți ce înseamnă, fie vă amintiți cu nostalgie de ele ca și de Z80?

În România ai mai mult decât ai nevoie. Dacă ai avea mai mult, nu ai simți diferența, nu cât să te impacteze. Deci nu te mai plânge și treci la treabă. Poate nu reușim să construim autostrăzi, dar pe cele virtuale le dăm lecții tuturor. Deci… la treabă!

Te anunț pe email

Primești un email când public următorul articol.

Categorii

Written by:

Be First to Comment

Ai o părere? Scrie-o aici: