Despre mine

Sunt ardelean și mândru de asta. Am făcut facultatea în Timișoara, care e orașul meu de suflet. Stau în București de mai mulți ani.
Am lucrat în IT în vânzări, pe tot lanțul de distribuție până la IBM și Oracle. Într-o zi m-am lăsat de job și m-am apucat de antreprenoriat. Acum am o firmă în România și una în Hong Kong. Ia ghicește unde structura de taxe e mai favorabilă comerțului internațional?

Acum fac consultanță în vânzări și trainig-uri pe aceași temă. Adițional import gadgeturi, pe care le vând în distribuție și pe site-ul FunGadgets, le și creez (Colia.Power Twister), le mai și fabric în România (Colia.Power Photon).

Nu sunt nici blogger, nici scriitor. Scriu pe aici câteva idei, mai mult pentru mine decât pentru alții.
Reține că acest blog este ca și casa mea – nu e democrație, se aplică regulile mele. Accept orice opinie contrară sau nu, atâta timp cât e exprimată într-un limbaj decent.

Câteodată s-ar putea să nu îți placă glumele mele sau să nu fii de acord cu părerile mele și să le consideri ofensatoare. Nu-i nimic. Închide pagina din browser și nu mai reveni. Nu am fost niciodata un om al maselor, prefer un grup mic de prieteni apropiați cu care nu e nevoie să mă autocenzurez.

În rest, sănatosi să fim.

3 Comments

 1. seba
  23 July 2014
  Reply

  misto incarcatoarele alea cu panouri solare
  daca iti ramane mic vreunul poti sa mi-l faci cadou 🙂

 2. Robi
  13 November 2014
  Reply

  Salut, Haicule!

  Am citit/auzit ca ai gadgeturi de vanzare. Ma intereseaza daca ai putea sa-mi recomanzi un quadcopter care sa nu fie un dezastru total. Iti las e-mail-ul, in caz ca nu-l mai ai. Mersi!

  • Valentin Haicu
   18 November 2014
   Reply

   salut
   scrie-mi pe FunGadgets.ro ca sa nu amestecam lucrurile.

Ai o părere? Scrie-o aici: