Categories
Mă găsești și în social-media:
We are in Social
24 January
2015
Blog
2496 Views

România pe harta Internetului.

Am discuții cu diverși oameni despre avantajul României în lumea digitală. Fac afirmația că România e în top 5 țări cu viteză de download. Sunt contrazis cum că de fapt e pe locul 7 pentru că… și urmează niște detalii tehnice și virgule după 0 atât de plictisitoare încât nu am să le reproduc.

Hai să clarificăm ceva: când viteza de download este mai mare decât capacitatea discului tău de a scrie, este irelevant dacă alții au cu 1% mai mult.

România este pe harta internetului ce este Germania pe harta autostrăzilor. Avem mai mult decât putem duce la un preț derizoriu. Și ca om de IT și cu business în on-line, sunt mai mult decât fericit pe tema asta.

Ca și comparație, Edi – colegul meu, a fost in Belgia. Eu nu am ajuns acolo încă. În Belgia poți cumpăra cartele prepaid de dial-up. Este că, în funcție de vârstă, fie nu știți ce înseamnă, fie vă amintiți cu nostalgie de ele ca și de Z80?

În România ai mai mult decât ai nevoie. Dacă ai avea mai mult, nu ai simți diferența, nu cât să te impacteze. Deci nu te mai plânge și treci la treabă. Poate nu reușim să construim autostrăzi, dar pe cele virtuale le dăm lecții tuturor. Deci… la treabă!Ai o părere? Scrie-o aici:

Categorii

Listă articole

Articole populare

Cele mai frumoase foi din lume
30 September 2014
Blog
Cele mai frumoase foi din lume
Am avut cele mai frumoase foi din lume. Atât de frumoase încât nimic nu era suficient de bun pentru a fi mâzgălit pe ele. Mare prostie...
Am făcut un experiment social
06 January 2015
Blog
Am făcut un experiment social
Inspirat de la o prezentare TED, am făcut un experiment social. Doamna Emily Balcetis nu ne-a păcălit. Chiar vedem lumea prin ochii propriei minți.
Cea mai frumoasă colindă din lume
25 December 2014
Blog
Cea mai frumoasă colindă din lume
Cea mai frumoasă colindă, favorita mea și a surorii mele de când eram copii, cântată de bunica mea. Ma fascinează elementele precrestine din folclor.
Să facem un blog, așadar.
09 July 2014
Blog
Să facem un blog, așadar.
România pe harta Internetului.
24 January 2015
Blog
România pe harta Internetului.
Romania are cea mai buna infrastructura de internet. Ok... exista mai bune, dar diferenta e irelevanta si nu o vei simti. Deci... la treaba.
Deplasarea cu cele mai multe peripeții (Ep. 1)
02 October 2014
Blog
Deplasarea cu cele mai multe peripeții (Ep. 1)
Povestea reală a undei deplasări de business. Episodul 1: planul initial, fata nu mai vine, mă separ de asociat, pierd borseta cu toti banii si toate actele

FunGagdgets.ro - promo Crăciun 2015